Next Brand Marketing, prin intermediul firmei de curierat Fan Courier livreaza produse in toate localitatile din Romania.
Pentru destinatiile din afara Romaniei oferim clientilor libertatea de a-si alege modalitatea de transport, costurile de livrare fiind suportate de catre destinatar.

Livrarea se face prin intermediul firmei de curierat, iar coletul se expediaza la adresa indicata in comanda.

Dupa expedierea produselor, veti primi un e-mail in care veti fi informat despre:

-livrarea produselor

-numarul de identificare al coletului

-numele curierului cu care a fost trimis.

Cu aceste informatii puteti accesa in orice moment website-ul firmei de curierat si puteti urmari comanda in timp real.
Privind dreptul de unilateral al consumatorului * valabil pentru persoanele fizice. Art 4 al.C din OG 34/2014: "Consumatorul persoana fizica are dreptul sa notifice prin ce metoda doreste comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului".Persoanele juridice nu au posibilitatea de retragere unilaterala din contract.
In cazul tuturor comenzilor efectuate si achitate, comanda este preluata de reprezentantii NextBrand Marketing, produsul fiind asamblat conform specificatiilor din comanda.

Personalizarea produselor se efectueaza pentru fiecare client in functie de nevoile acestuia.

Comenzile efectuate si achitate nu pot fi anulate.

Daca nu esti multumit de produsul achizitionat sau daca te rezgandesti, ai posibilitatea de a-l schimba, intr-o perioada de 15 de zile calendaristice de la data primirii produsului sau, dupa caz, de la data platii facturii, caz in care S.C. Next Brand Marketing S.R.L. se obliga sa schimbe produsul cu un altul. Nu se returneaza valoarea in banii a produsului achizitionat, ci se poate inlocui produsul cu un altul sau se pot alege alte produse de aceeasi valoare.

Returnarea produsului se va efectua pe cheltuiala clientului.

Marfa returnata trebuie sa fie completa, neafectata fizic sau cosmetic, insotita de factura originala.

O exceptie de la aceasta regula o reprezinta produsele care sunt returnate din cauze legate de transport. Pentru acestea Next Brand Marketing ofera transport GRATUIT si inlocuirea produsului.