• Pret redus
  • Salveaza 45%

Plankpad Pro

270,00 RON
490,00 RON
cu TVA

Antrenamentul cu Plankpad vă întărește întregul corp: brațele, umerii, spatele, absul, gluturile și picioarele sunt antrenate simultan. 

Mușchii tăi sunt foarte importanți pentru fiecare mișcare pe care o faci. Preveniți durerile de spate și obțineți o postură mai bună cu ușurință cu ajutorul Plankpad. 

Cantitate

 Antrenează toți mușchii în acelasi timp 

PRIVESTE CUM F U N CT IO N E AZ Ă 

Antrenamentul cu Plankpad vă întărește întregul corp: brațele, umerii, spatele, absul, gluturile și picioarele sunt antrenate simultan. 

Mușchii tăi sunt foarte importanți pentru fiecare mișcare pe care o faci. Preveniți durerile de spate și obțineți o postură mai bună cu ușurință cu ajutorul Plankpad. 

Rămâneți motivați, luați-vă formă și câștigați încredere în timp ce vă distrați folosind Plankpad. 

A face exerciții este un element cheie pentru sănătatea dvs. optimă. Un abdomen frumos este un efect secundar din partea antrenamentului cu aplicația. 

Plankpad 

Antrenorul tău interactiv 

Plankpad combină un dispozitiv de fitness cu jocuri cu antrenamente pe smartphone sau tabletă. Este soluția perfectă dacă doriți să vă antrenați întregul corp. Planking-ul este unul dintre cele mai eficiente antrenamente. Te va ajuta să-ți intri în formă, te va face să pierzi grăsime și să câștigi mușchii, chiar să prevină durerile de spate. Plankpad face antrenamentul mai dinamic și mult mai distractiv. 

Acest exercițiu eficient întărește întregul corp. Brațele, umerii, spatele, abdomenul, mușchii posteriori și picioarele sunt antrenate simultan și foarte eficient. 

Plankpad vine cu o aplicație potrivită cu multe jocuri și antrenamente. Antrenamentul tău este mult mai distractiv. Aplicația este sincronizată cu Plankpad. Mișcările pe care le efectuați controlează jocurile și antrenamentele. Antrenamentul jucăuș te distrage și te face să durezi mult mai mult în timpul exercițiilor. 

Utilizarea Plăcii de Echilibru 

Plankpad poate fi, de asemenea, utilizat ca o placă pentru echilibru pentru: 

• Exersarea mușchilor inferiori 

• Creșterea echilibrului corpului 

• O mai bună coordonare motorie 

• Timp de reacție mai rapid 

• Stabilitate mai puternică 

• și pentru prevenirea rănilor 

Antrenează-te pe marele ecran – în ciuda prietenilor și familiei 

Ați conectat dispozitivul mobil la televizorul dvs. inteligent pentru a naviga sau a schia pe Plankpad. Bucurați-vă de o experiență pe ecran mare și jucați-vă. 

Copiii au nevoie de multă mișcare - iar Plankpad îi ajută să îmbunătățească echilibrul și să întărească întregul corp. 

1. Descarcă aplicația și începe 

2. Așează telefonul pe Plankpad 

3. Alege un joc sau un antrenament 

4. Începe antrenamentul și crește-ți rezistența 

Aplicația Plankpad vine cu multe jocuri și antrenamente 

Există un joc pentru toată lumea și în curând vor fi mai multe 

The Games 

Plankpad vine cu o aplicație potrivită cu multe jocuri și antrenamente. Aplicația este sincronizată cu Plankpad. Mișcările pe care le efectuați controlează jocurile. 

Aplicația și giroscopul dispozitivului mobil sunt în perfectă sincronizare cu Plankpad. Există un joc pentru toți, precum Candy Monster, Duck Shoot, Pong Goal, Meteor Madness, Wave Rider și Snow Cruisin ”. Și în viitor, vor fi și mai multe. 

Jocurile te vor provoca să aduni tot mai multe puncte și vei uita de timp. Jucând un joc, accentul dvs. este mai mult în joc decât pe numărarea în fiecare secundă. Acest lucru te face să continui mult mai mult, atingându-ți obiectivele mai repede în timp ce timpul trece prin a te distra. 

Acum jocul depinde de tine! 

Întăriți-vă miezul, construiți mușchii, eliminați durerile de spate și obțineți un pachet de șase în cel mai scurt timp, datorită Plankpad! 

The Plank Workouts 

Aplicația Plankpad include o secțiune specială de antrenament cu diverse exerciții. Videoclipurile arată multe variații diferite ale exercițiului care trebuie urmate. 

Antrenamentele susțin o pregătire mai dinamică pentru utilizatori mai avansați. 

Trebuie doar să urmați exercițiile pe ecran și să încercați să păstrați o postură corectă. Dacă pierdeți poziția scândurii, aplicația va observa și vă va oferi un indiciu pentru păstrarea unui echilibru mai bun. 

Este o idee bună să începeți cu jocurile, deoarece antrenamentele sunt mult mai intense și sunt destinate în primul rând utilizatorilor mai avansați. 

App Store (iOS) Google lay Store (Android) 

The Plank Challenge 

De asemenea, este inclusă în aplicația Plankpad o provocare de 30 de zile pentru a vă motiva. În fiecare zi există 3 seturi cu calendare diferite. Începe ușor și în fiecare zi este un pic mai greu. 

Vei experimenta cât de rapid se va adapta corpul tău la exerciții și în fiecare zi poți ține scândura un pic mai mult. În curând veți putea simți și vedea rezultatele acestui scurt, dar intens antrenament complet cu greutate corporală. 

Plankpad vine împreună cu un afiș care prezintă un plan de exerciții cu 12 poziții diferite ale plancii pe care le puteți face pe Plankpad. După ce ați terminat cu provocarea în scândura standard, puteți alege una dintre pozițiile plăcii mai intense. 

Continuați și în curând veți vedea rezultate nemaipomenite! 

PK1

Referinte specifice